Ghislaine Van Kerckhove – kordaat met juridische raad

Uw veelzijdige advocaat in Oost-Vlaanderen

Een geschil komt áltijd ongelegen. Laat u dus tijdig bijstaan door Ghislaine Van Kerckhove. Want deze advocate met 25 jaar ervaring biedt u kordaat, passend en transparant juridisch advies. Ze stelt uw belangen centraal in diverse materies als familiezaken, huurgeschillen en jeugdzaken. Zo voorkomt u dat uw probleem escaleert.

 

Echtscheiding en familiekwesties

Als u beslist om te scheiden, hebt u het niet alleen emotioneel zwaar te verduren. Er komen ook heel wat juridische zaken op u af. Van de verdeling van het huwelijksvermogen tot de verblijfsregeling van de kinderen. Ghislaine Van Kerckhove begeleidt u doorheen deze complexe sociale, financiële en fiscale materies. Zo krijgt u gemoedsrust en verkleint u de impact van uw echtscheiding. Ook voor andere familiezaken doet u een beroep op Ghislaine Van Kerckhove.

 

Jeugdrecht

Op problemen staat geen leeftijd. Bent u als jongere het slachtoffer van een misdaad of misbruik? Of ging u zélf in de fout? Gebruik dan maximaal de mogelijkheden waarop u recht hebt. En schakel meteen Ghislaine Van Kerckhove in. Want zij is gespecialiseerd in het jeugdrecht. En ze adviseert, bemiddelt en onderhandelt met úw belangen in het achterhoofd.

 

Collectieve schuldenregeling

Stapelen uw schulden zich op en bent u niet in staat om ze af te betalen? Dan biedt een collectieve schuldenregeling – dé expertise van Ghislaine Van Kerckhove – wellicht een uitkomst. Die zorgt voor een regeling met uw schuldeisers – mét behoud van toekomstperspectieven. Zo komt u uw schuldeisers tegemoet. En herstelt u op termijn uw financiële toestand.

 

Op zoek naar een advocaat met een luisterend oor en een persoonlijke aanpak? Ga dan op consultatie bij Ghislaine Van Kerckhove.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review